Siirry suoraan sisältöön

Nopea hinausapu pohjoisen Keski-Suomen alueella

(kevyet ajoneuvot)

(raskaat ajoneuvot)

Hinauspalvelua Saarijärvellä ja lähikunnissa

Sisä-Suomen Hinauspalvelu Oy tarjoaa ammattitaitoista hinauspalvelua vuorokauden ympäri. Toimintavarmalla kalustolla hinaamme pois niin henkilöautot, pakettiautot kuin moottoripyörät sekä työkoneet ja laitteet.

Toimimme pääasiassa Saarijärven, Äänekosken ja Karstulan ympäristössä. Hinaus onnistuu joustavasti myös muualle Suomeen sopimuksen mukaan.

Kun tarvitset hinauspalvelua, soita kevyen ajoneuvon tapauksessa numeroon 0400 180 111 tai raskaan ajoneuvon ollessa kyseessä numeroon 0400 160 111. Tulemme sukkelasti paikan päälle!

Kun auto jättää tielle tai joudut onnettomuuteen, toimi näin:

1. Aseta varoituskolmio tien varteen varoittamaan muita autoilijoita. Pimeällä suosittelemme myös heijastimien käyttöä.

2. Mikäli kyseessä on onnettomuus, auta mahdollisia loukkaantuneita. Hälytä apua numerosta 112.

3. Tilaa kevyelle ajoneuvolle hinauspalvelu päivystysnumerostamme 0400 180 111 tai raskaalle ajoneuvolle numerosta 0400 160 111.

4. Kerrothan meille seuraavat tiedot, jotta saamme avun pikaisesti paikan päälle:

  • Auton rekisterinumero
  • Tarkka sijainti
  • Puhelinnumero tapahtumapaikalle

5. Pidä puhelin varmuuden vuoksi hollilla siihen saakka, kunnes hinausapu saapuu paikalle. Lisätietoja saatetaan tarvita.

Sisä-Suomen Hinauspalvelu Oy on osa SOS Hinaus -verkostoa

Kuulumme SOS Hinaus -palveluverkostoon, mikä takaa, että saat meiltä aina nopeaa ja tehokasta hinauspalvelua vuorokaudenajasta tai säästä riippumatta. SOS Hinaus on osa pohjoismaista SOS International -konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin hätäpalveluyritys. Ammattilaisemme auttavat sinua niin kevyiden kuin raskaidenkin ajoneuvojen hinauspalvelussa, oli kyseessä sitten vaikkapa moottoripyörä tai mopoauto.

 Saat meiltä neuvontaa ja apua myös muissa tarpeissa tien päällä, esimerkiksi renkaan vaihdossa. Saat kaikkein kätevimmin tilattua hinauspalvelut koko Suomen alueella SOS Hinaus -mobiilisovelluksella. Sovellus on saatavilla sekä iPhonelle että Android-puhelimille. 

Kysyttävää? 

Vastaamme kaikkiin hinauspalveluun liittyviin kysymyksiin mielellämme. Ota yhteyttä!